“Geen vier uur in de auto per dag voor play-off 2”

“Geen vier uur in de auto per dag voor play-off 2”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jana Coryn weet wat ze wil. De talentvolle aanvalster is in bloedvorm en scoorde in 2015 doelpunt na doelpunt voor haar nieuwe ploeg Lierse. Daarmee bezorgde ze haar team ook al een resem punten, waardoor de Toppers momenteel bovenin meedraaien. “Dat is ook de doelstelling.”

Coryn zelf scoorde veelvuldig. In het competitiebegin draait het lekker voor haar: “Enkel tegen Standard moest ik even uitzitten. Gelukkig viel de blessure mee en was er geen sprake van een verrekking of erger.”

“Het draait wel goed. De voorbereiding was prima, ik voel me in mijn sas en het systeem van Lierse ligt me ook heel erg”, legt Coryn uit. “We willen bovenin blijven meedraaien.”

Misschien wel voor die titel gaan –

De titel is een heimelijk doel in 2016, de top-4 een absolute must en een quasi zekerheid: “We willen misschien wel voor die titel gaan, dat wordt overal gezegd en we hebben een sterke ploeg dit seizoen.”

“Maar play-off 1 en strijden bovenaan, dat is toch het minimum. Ik ga geen 4 uur per dag in de auto zitten om op het einde van het seizoen wat matchen in play-off 2 te spelen.” En met nog vier speeldagen voor de boeg moet het al erg vreemd lopen wil Lierse de top-4 nog uit handen geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties