Van Gaal vindt 'Mourinho-link' klinklare onzin

Stijn Van Hove
Stijn Van Hove
| 1 reacties
Van Gaal vindt 'Mourinho-link' klinklare onzin
Foto: Photonews

José Mourinho die in december ontslagen werd bij Chelsea, zou volgend seizoen bij Manchester United aan de slag kunnen. Louis van Gaal is ervan overtuigd dat de geruchten onzin zijn.

De Nederlander ligt al een tijdje onder vuur bij de Engelse topclub. Vooral zijn manier van spelen wordt fel bekritiseerd. De supporters vinden dat Manchester United niet aanvallend genoeg speelt. Maar nu de naam van Mourinho voortdurend genoemd wordt, lijkt van Gaal toch wat zenuwachtig te worden. 

Hij reageerde- op z'n van Gaals - als volgt op de geruchten: "Wanneer er zo'n onzin over mij geschreven wordt, kan ik niet geloven dat er al een relatie is tussen Jose Mourinho en Manchester United." 

Verder voegde de eigenzinnige coach er nog aan toe dat de geruchten over zijn ontslag niet alleen hem, maar ook zijn familie raken: "Ik kan dat niet geloven omdat ik gezien heb wat de voorbije twee maanden aan het gebeuren is en dat was moeilijk voor mij, mijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en vrienden om daar mee om te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties