Reactie Mazzu erg teleurgesteld na Waalse derby: "Wat staan we te doen bij die tegengoals? Onbegrijpelijk!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Mazzu erg teleurgesteld na Waalse derby: "Wat staan we te doen bij die tegengoals? Onbegrijpelijk!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi beet vanavond met 3-0 in het zand tegen Standard, maar zo'n zware nederlaag verdienden de troepen van Mazzu niet. De coach was ontevreden over de tegengoals én het gebrek aan afwerking.

"Het is moeilijk voor de spelers en mezelf om hier met 3-0 te vertrekken", aldus Mazzu na de wedstrijd. "In de eerste 20 minuten kunnen we, wat zeg ik, moeten we op voorsprong komen. Zelfs met twee aanvallers, zoals we al twee maand proberen, is het nog niet voldoende om vlot te scoren. Wanneer Perbet dan wel scoort, wordt het doelpunt onterecht afgekeurd."

Niemand sprong bij die goal van Santini

Daarna liep het helemaal mis voor de Carolo's. "We misten wat agressiviteit en moesten meer doen in de duels." Vooral de tegengoals waren een doorn in het oog. "Die goals waren vermijdbaar. Op die eerste goal doen we niks, niemand springt en Santini kan zomaar binnen koppen."

"We wisten van Trebel dat die zo kan scoren, vanop afstand. Er staan er twee, drie rond en niemand gooit zich ervoor, hetzelfde met de goal van Dossevi. Ik kan het niet begrijpen. Ik hoopte dat ze op het veld zouden komen met meer agressiviteit en goesting, maar bij die goals zag ik dat niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties