Victor Vazquez legt uit waarom hij vertrok bij Club Brugge

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Victor Vazquez legt uit waarom hij vertrok bij Club Brugge
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Vazquez ruilde Club Brugge een dikke maand geleden in voor Cruz Azul. De Spaanse spelmaker heeft het zeer naar zijn zin in Mexico en kwam nu voor het eerst terug op zijn vertrek bij blauw-zwart.

“Ik ben heel gelukkig hier", vertelt Vazquez aan Sport/Voetbalmagazine. “In een land terechtkomen waar men Spaans spreekt, heeft de aanpassing natuurlijk vergemakkelijkt. En ook die van mijn gezin, dat hier heel gelukkig is.”

Maar waarom vertrok hij nu precies op Jan Breydel? Vazquez legt het zelf uit: “Ik gaf al enkele maanden aan dat ik vond dat ik alles gegeven had voor Club Brugge. Ik had nood aan een nieuwe uitdaging en Cruz Azul heeft me die geboden”, zegt de Spanjaard heel eerlijk.

"Brugge is voor mij zoals Barça, het is mijn thuis"

Toch blijf Club Brugge een beetje de club van zijn hart, geeft Vazquez verder nog toe. "Ik volg de wedstrijden van Club. Op dit moment gaat het hen voor de wind. Ze staan aan de kop van het klassement en ze zitten in de finale van de beker. Ik wens hen het allerbeste toe.”

“Brugge is voor mij zoals Barça, het is mijn thuis. Het is de club die ervoor gezorgd heeft dat ik mijn carrière op een cruciaal moment opnieuw kon lanceren. Dat zal ik nooit vergeten", besluit de aanvallende middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties