Beerschot-doelman Snyders: "Ik denk niet dat de chemie tussen spelers en coach weg was"

Jacob Delabastita
Jacob Delabastita
| 5 reacties
Beerschot-doelman Snyders: "Ik denk niet dat de chemie tussen spelers en coach weg was"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week kwam Beerschot-Wilrijk met verrassend nieuws naar buiten. Het had besloten de samenwerking met Urbain Spaenhoven stop te zetten. De opvolger was al even verrassend Dennis Van Wijk. Toch wel een grote naam.

Op het Kiel gaf men aan dat de mindere prestaties aan de basis lagen van het ontslag. "Het liep de laatste weken iets minder vlot, dat is waar", begint doelman Sneyders in een gesprek met Voetbalkrant.com. "De sfeer bleef wel erg goed en we kwamen allemaal graag trainen."

De sfeer op training bleef erg goed

Jef Sneyders

Hij kijkt wel uit naar de samenwerking met Dennis Van Wijk. "Van Wijk is een topcoach, dat kan je zien aan zijn palmares. Het is altijd leuk om met een grote naam die al veel bereikt heeft in zijn carrière te mogen samenwerken. De eerste weken zullen we moeten afwachten en zien hoe de samenwerking loopt."

Dat Dennis Van Wijk een harde stijl heeft, schrikt de doelman niet af: "Onder Spaenhoven trainden we al hard, dus dat zal onder Van Wijk wel zo blijven denk ik. We zullen allemaal hard blijven werken, want het moet op korte termijn beter gaan. Trouwens, ik denk niet dat we ineens 25 nonchalante vedetten gaan worden", sluit Snyders lachend af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties