Dury beseft: "Samen met de fans voor play-off 1 gaan"

Dury beseft: "Samen met de fans voor play-off 1 gaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francky Dury werd de voorbije weken meermaals moedeloos van de manier waarop er werd gespeeld door zijn spelers. Vooral de tegendoelpunten waren soms bijzonder erg. Dury beseft dan ook dat het nu of nooit is. En hij rekent daarvoor op de fans.

"Het is om moedeloos te worden", klonk het eerder bij Dury. "Wat we ook proberen, het lukt gewoon niet. We trainen hard, maar in het weekend slikken we opnieuw de doelpunten."

Daarin werd hij bijgestaan door kapitein Mbaye Leye: "Met Mourinho of Guardiola zou het hetzelfde zijn", gaf die prijs na de opdoffer tegen KV Mechelen. "We trainen hard op de situaties met voorzetten langs de zijkant. Een hele week, en dan krijgen we op die manier een doelpunt tegen. We moeten ons schamen."

Met jullie steun houdt niemand ons tegen -

Ook de fans waren kritisch, maar na een overleg op woensdag werden de rangen gesloten. "We gaan nog drie wedstrijden alles geven. Met de steun van onze supporters, die in het verleden steeds getoond hebben dat ze als één blok achter de spelers en de club staan, zullen we er écht alles aan doen om onze doelstelling en jullie droom, het behalen van play-off 1, te verwezenlijken."

Dan moet natuurlijk om te beginnen gewonnen worden van STVV: "Ik kan qua mentaliteit niemand iets verwijten. Met jullie steun, onze inzet en de juiste tactiek, houdt niemand ons tegen", is de oefenmeester van Essevee optimistisch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties