Reactie Westerlo opnieuw laatste, Peeters maakt zich geen zorgen: "We hebben nog tijd, hé"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Westerlo
| 35 reacties
Westerlo opnieuw laatste, Peeters maakt zich geen zorgen: "We hebben nog tijd, hé"
Foto: © Photonews

KVC Westerlo speelde zaterdagavond gelijk tegen rechtstreekse concurrent Moeskroen. Na de overwinning van OH Leuven is de ploeg van Bob Peeters zo weer de rode lantaarn. Al blijft de coach van De Kemphanen héél rustig.

“Ik heb het al meer dan één keer gezegd: pas op speeldag 30 mogen we niet meer op die laatste plaats prijken. Dan moet daar een andere ploeg dan Westerlo staan”, aldus Peeters na afloop van de wedstrijd tegen Moeskroen.

“Tot die tijd is het mijn taak om mijn spelers scherp te houden en de druk bij hen weg te houden. Ik ga er nog steeds van uit dat we ons met een totaal van 30 punten kunnen redden. Dat wil zeggen dat we in de laatste twee wedstrijden nog drie punten moeten sprokkelen.”

"Zege voor ons? Zou niet correct geweest zijn"

Over de wedstrijd tegen Moeskroen was Peeters overigens eerlijk. “We hebben geprobeerd om dominant voetbal op de mat te leggen, maar je bent natuurlijk maar zo sterk als de tegenstander toelaat. Eerlijk? Een zege voor ons had misschien niet de correcte weergave van deze match geweest. Een draw is dat wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties