Wat nu met Defour en zijn negen gele kaarten? "Geen domme kaarten, maar hij gaat ook zijn voet niet terugtrekken"

Wat nu met Defour en zijn negen gele kaarten? "Geen domme kaarten, maar hij gaat ook zijn voet niet terugtrekken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kan Steven Defour zich twee matchen koest houden? Dat is de vraag die iedereen bij Anderlecht zich met een bang hart afvraagt. Besnik Hasi voorop, maar die gaat hem daarvoor alvast niet aan de kant laten.

Hasi heeft alvast een duidelijke keuze gemaakt. "Moet ik Steven twee matchen niet laten spelen? Dan zijn we zeker. Maar dat ga ik niet doen. Steven speelt sowieso. Dus daarmee hebben jullie al één naam voor morgen", aldus Hasi. "Als hij ze morgen pakt, is hij de eerste match van de play-offs geschorst. Als hij ze tegen Kortrijk pakt, hebben we een groter probleem."

Ik heb ook genoeg domme gele kaarten gepakt

En dus hoopt Hasi dat Defour zich wat kan inhouden. "Ik hoop dat hij er geen meer pakt, maar het is Steven hé. Dat zit in zijn spel. Hij gaat zijn voet ook niet terugtrekken. En ik kan dat ook moeilijk zeggen."

Alleen zijn er kaarten en 'kaarten'. "Hij moet geen geel gaan pakken voor een bal ver weg te trappen of te discussiëren met de ref. Zo heeft hij er ook genoeg gepakt, anders kom je niet aan negen gele op 30 speeldagen. Maar goed, ik heb tijdens mijn carrière ook genoeg domme gele kaarten gepakt", lachte Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties