Reactie Lepoint: "Penalty? Ik raak hem misschien voor 20%, hij springt voor 80%"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 7 reacties
Lepoint: "Penalty? Ik raak hem misschien voor 20%, hij springt voor 80%"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor gisteravond de West-Vlaamse derby op het veld van KV Kortrijk en heeft het lot niet meer in eigen handen voor play-off 1. Christophe Lepoint moest na de rust al snel van het veld na een strafschopfout op Verstraete.

Die Verstraete zocht dat contact zelf, aldus Lepoint. "Hij gooit zich voor mij en speelt het heel goed", aldus de middenvelder van Zulte Waregem. "Of ik hem raak? Ja, ik raak hem voor 20%, maar hij valt voor 80%."

"Penalty kon je er misschien voor fluiten, maar ik ben niet zeker of ik de rechtstreekse rode kaart verdiende. Maar met een tweede geel mocht ik volgend weekend zéker niet spelen, dus ik heb niet geklaagd."

Met een tweede gele kaart mocht ik volgend weekend zeker niet spelen, dus ik heb niet geklaagd

Lepoint was vooral teleurgesteld over de nederlaag. "In de eerste helft heb ik Kortrijk amper gezien. Wij hebben ons laten meeslepen in hun spel en begonnen ook met lange ballen in plaats van te voetballen."

Voor play-off 1 is het een strijd tussen Zulte Waregem en Standard. "Zolang het mogelijk is, moeten we erin geloven. Als wij winnen en Standard niet, zitten we in play-off 1. Eerst en vooral moeten we die match tegen Moeskroen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties