Remacle zondag op rechtsachter bij OHL? "Snelheid van Izquierdo afstoppen, maar ook offensieve impulsen"

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas vanuit Leuven
| 5 reacties
Remacle zondag op rechtsachter bij OHL? "Snelheid van Izquierdo afstoppen, maar ook offensieve impulsen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is erop of eronder zondagavond voor Oud-Heverlee Leuven tegen Club Brugge. De Leuvenaars hebben aan een punt genoeg om het behoud in de Jupiler Pro League veilig te stellen. Emilio Ferrera moet wel rechtsachter Pierre-Yves Ngawa missen, hij is geschorst. Leandro Trossard en John Bostock zijn wel fit geraakt.

Emilio Ferrera heeft meerdere opties om Pierre-Yves Ngawa te vervangen. Toch lijkt het Jordan Remacle te worden om de snelheid van José Izquierdo op te vangen. "Remacle heeft al eerder op die positie gespeeld."

"Het zou niet enkel zijn om de pijlsnelle Izquierdo op te vangen, Jordan kan ook met offensieve impulsen ons spel iets bijbrengen. Maar met Calvé en Rougkalas heb ik nog twee spelers op die positie", opende de OHL-trainer.

Remacle kan vanop de rechtsachter offensief iets bijbrengen - Emilio Ferrera

"Club Brugge is momenteel de sterkste ploeg in België, zeker als we het klassement mogen geloven", gaat Ferrera verder. "Zij hebben een puntje nodig om de reguliere competitie als leider af te sluiten en wij om het behoud te verzekeren. We rekenen op de supporters om ons naar de overwinning te dragen vanaf de opwarming."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties