Wat met Hazard?

Redactie
| 12 reacties
Wat met Hazard?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard wordt al heel het seizoen bekritiseerd. Dat is er gisterenavond niet beter op geworden. Hoewel de Belg niet slecht speelde, kreeg hij weer veel kritiek. Omdat hij van truitje wisselde met Di Maria tijdens de rust. Wat is er toch aan de hand met de Rode Duivel?

Als we enkel naar de statistieken zouden kijken van Hazard sinds augustus 2015, dan krijgen we de volgende: 38 wedstrijden, 2 doelpunten en 8 assists.

Wanneer we inzoomen op die statistieken, dan zien we dat die 2 doelpunten in de FA Cup tot stand kwamen en dat de helft van de assists buiten de Premier League gemaakt zijn. Hazard speelde dus nog niets klaar in de Champions League en in de eigen competitie.

Het moet wel gezegd dat na dat fenomenale seizoen van vorig jaar, de Chelsea-supporters en de media veel verwachtten van de kleine Belg en Chelsea. Maar Hazard deelde in de malaise van zijn team.

Out of the picture

Tegen PSG had Hazard de kans om zich weer te profileren als topspeler. En om de club die hem al jaren paait te verleiden tot een eventuele transfer. Maar dat leek verloren moeite, de Franse media waren zwaar ontgoocheld in de prestaties van Hazard. Wat komt er dan nu? Een banaal seizoenseinde of een fenomenale opmars? En wat nadien?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties