Vermaelen: "Daarover praten we niet in de kleedkamer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vermaelen: "Daarover praten we niet in de kleedkamer"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona weet morgenavond of het de kwartfinales van de Champions League in mag. Maar eerst moet de partij tegen Arsenal nog worden gespeeld. Met Vermaelen hebben de Catalanen een speler in de rangen die de Engelse club door en door kent.

"Het is niet omdat we wonnen in Londen, dat het morgen gemakkelijk zal worden", vertelt de 30-jarige verdediger aan Marca. "Voor de Gunners maakt het niet uit of ze thuis of uit spelen, ze voetballen altijd op dezelfde manier."

"Het is niet omdat we een kleine voorsprong hebben dat we al in de volgende ronde staan. Arsenal zal over de grond spelen, ze houden niet van lange ballen. Hoe ze ons pijn kunnen doen? Hun snelle flankaanvallers zijn dodelijk."

Hoe Arsenal ons pijn kan doen? Hun flankaanvallers zijn dodelijk

Als de Barcelonezen doorstoten, zetten ze een stap in de goede richting om de eerste ploeg ooit te worden die twee jaar na elkaar de Champions League wint.

Maar daar zijn de spelers niet mee bezig als we de Rode Duivel mogen geloven: "Het zou fantastisch zijn, maar daar praten we nooit over in de kleedkamer. We bekijken het liever stap voor stap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties