Foutje? Geld terug!

Redactie
| 0 reacties
Foutje? Geld terug!
Foto: © photonews

Er staan opnieuw bijzonder veel leuke duels op het programma dit weekend in de grote competities. En u kan daar zomaar eventjes een extra bonus uitslaan. Als u een foutje maakt is dat geen probleem.

Om mee te doen met de promotie dien jij een combinatie van minimaal 4 weddenschappen te maken. Jij krijgt een terugbetaling van maximaal €10 als één van jouw weddenschappen fout mocht gaan. Je zult dus niet meer hoeven balen van één weddenschap die je in de steek laat!

HOE WERKT HET?

Om aanspraak te maken op deze promotie dien je als volgt te werk te gaan:

1) Schrijf je in voor de promotie
2) Plaats minimaal 10 op een combinatie van 4 of meer weddenschappen op wedstrijden tussen 18 en 20 maart op één van de volgende competities:

3) De minimale totale odd moet 5.00 zijn, de individuele odds moeten minimaal 1.20 zijn
4) Jij krijgt je inzet tot maximaal €10 terugbetaald in cash als exact één van jouw weddenschappen verliezend is.

Extra leuk?

Wed zonder risico tot €60

Twee weken lang genieten nieuwe Unibet klanten van een verbeterde welkomstpromotie: een 100% Risicovrije Weddenschap tot €60. Wie zich inschrijft bij Unibet vanaf dinsdag 8 maart, een storting maakt, en een eerste, verliezende weddenschap plaatst, ontvangt daarbij een risicovrije weddenschap van hetzelfde bedrag, tot €60.

Spelers die hun eerste weddenschap winnen, ontvangen simpelweg hun inzet en winst. Indien een eerste weddenschap verliezend is, ontvang je de verloren inzet terug, tot een bedrag van €60, als bonusgeld. Deze actie zal de 300% tot €60 welkomstbonus tijdelijk vervangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties