Sfeergroep AA Gent zoekt helpende handen voor actie tegen Essevee: "Wordt een race tegen de tijd"

Sfeergroep AA Gent zoekt helpende handen voor actie tegen Essevee: "Wordt een race tegen de tijd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sfeergroep Buffalo Indians is de laatste tijd, net zoals de club, sterk gegroeid. Ook de sfeeracties groeien mee. Daarom is Buffalo Indians steeds op zoek naar helpende handen. Zo luidde een oproep op de webstek van de Buffalo's. Hoog tijd om dus eens een belletje te doen met de sfeergroep.

"We kunnen altijd mensen extra gebruiken", klinkt het bij de Buffalo Indians tegenover Voetbalkrant.com. "We willen graag meer en meer acties doen, hetzij via vlaggenacties of via tifo's, maar daarvoor hebben we veel volk nodig. Nu komt het steeds van hetzelfde groepje mensen."

Zeker voor aanstaande vrijdag tegen Zulte Waregem is de nood hoog: "We zijn toch altijd flink wat uren bezig met de voorbereiding en pas vanaf 14 uur kunnen we aan de slag gaan, het wordt dus een race tegen de tijd. Daarom dat we hopen dat er deze keer extra volk komt opdagen om ons te helpen, anders wordt het moeilijk haalbaar. We willen graag nog grotere acties aanbieden in de toekomst."

Wij betalen ook gewoon ons abonnement

De Buffalo Indians willen ook graag een misverstand de wereld uithelpen: "Wij worden niet betaald door AA Gent of zo, er zijn veel supporters die er niet bij stilstaan hoeveel uren wij in Gent steken na onze werkdag. We zijn allemaal vrijwilligers en betalen ook gewoon ons abonnement."

"We lopen hier soms een hele dag rond. Het zijn drukke weken, zeker nu ook in de play-offs. Het is niet altijd vanzelfsprekend om te doen wat we doen, maar we zijn wel aan het groeien. Ook qua producten en materialen, die allemaal worden goedgekeurd door de brandweer. En als er een actie goed lukt, dan zijn we natuurlijk enorm tevreden. Daar doen we het voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties