'PSG, Bayern München en Juventus jagen op deze ster van Manchester City'

Pieter De Clerck
| 0 reacties
'PSG, Bayern München en Juventus jagen op deze ster van Manchester City'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yaya Touré ligt nog 12 maanden onder contract bij The Citizens. Zijn manager gaf de club tijd tot Pasen om Touré's contract te vernieuwen, maar het blijft wachten op witte rook. Alle wegen lijken nu open te liggen voor het vertrek van de Ivoriaanse middenvelder.

Na een avontuur in Barcelona belandde Yaya Touré in 2010 in het Etihad Stadion. De voorbije jaren deed Touré de netten 54 keer trillen voor Man City. Maar de samenwerking lijkt tot een einde te komen.

Touré’s manager, Dimitri Seluk, is niet opgezet met de inspanningen die City levert om de Ivoriaan langer aan zich te binden. "De Club onderneemt geen concrete stappen om een nieuw contract aan te bieden. We voelen ons niet langer geapprecieerd en zijn dan ook op zoek naar een nieuwe club. Deze zomer zou Yaya Touré wel eens kunnen vertrekken", geeft Seluk te kennen in The Sun.

Volgens de Britse tabloid heeft Seluk al gesprekken met PSG, Juventus en Bayern München achter de rug. Wie het ook wordt, Touré’s nieuwe club zal diep in zijn portefeuille mogen kijken. Vandaag verdient de aanvallende middenvelder 270 000 euro per week.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties