Opvallend: Zlatan overweegt zelfs niet om naar deze topclub te trekken

Opvallend: Zlatan overweegt zelfs niet om naar deze topclub te trekken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zlatan Ibrahimovic is klaar voor nog een nieuwe uitdaging. De kans dat hij bij PSG blijft is bijzonder klein. Aan aanbiedingen ook geen gebrek. Maar één club mag zijn komst alvast op zijn buik schrijven.

Mino Raiola, zijn Italiaanse zaakwaarnemer is daar duidelijk over: een overstap naar Manchester City is uitgesloten. En dat om de reden dat Pep Guardiola er volgend seizoen aan de slag gaat. De twee werkten al eerder samen bij Barcelona en dat liep af op een sisser.

Ibrahimovic was dan ook niet al te lief voor zijn ex-coach. "Als een coach was hij fantastisch, maar als een man? Hij was een ruggegraatloze lafaard", zei Zlatan ooit over Guardiola. Bij City hoeven ze dus niet te hopen op zijn komst.

Napoli? Daar zijn ze enkel goed in het maken van films

Mino Raiola

Volgens Raiola heeft wel de hele Engelse top al komen informeren. En in Italië kan hij ook overal aan de slag. "Elk team heeft een aanbieding gedaan. Zelfs Napoli, maar ze zijn daar alleen maar goed in het maken van films. Inter heeft ook een aanbod gedaan, maar het is niet helder wat de plannen van president Erick Thohir zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties