Reactie Marco Bizot reageert met Nederlandse nuchterheid: "Ik wilde de tegenaanval lanceren, maar paste niet de juiste volgorde toe"

Diederik Geypen Johan Walckiers
Diederik Geypen en Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 9 reacties
Marco Bizot reageert met Nederlandse nuchterheid: "Ik wilde de tegenaanval lanceren, maar paste niet de juiste volgorde toe"
Foto: © photonews

Met dank aan een kolossale blunder van Marco Bizot hield Anderlecht de punten thuis in zijn eerste PO1-duel. Tegen wil en dank was de Genkse goalie na afloop de man in de picture.

"Ik wilde de tegenaanval opnieuw lanceren, maar paste duidelijk niet de juiste volgorde toe", reageerde Bizot in alle nuchterheid op zijn flater. "Eén fout maakt nu niet mijn hele seizoen slecht. En als keeper weet je dat zulke zaken je kunnen overkomen. Ik moet gewoon zo snel mogelijk weer door."

Silvio Proto leefde met Bizot mee. Zo juichte hij niet bij de 0-1 en kwam hij na afloop zijn collega troosten. "Hij weet natuurlijk wat je op dat moment meemaakt als doelman. Dat hij nadien bij mij kwam, getuigt van klasse. Ik zou net hetzelfde hebben gedaan", aldus Bizot.

Ik ben goed geplaatst om te weten hoe hij zich nu voelt

Peter Maes

Ook Peter Maes, vroeger zelf doelwachter, reageerde op het mistasten van zijn nummer 1. "Ik ben goed geplaatst om te weten hoe hij zich nu voelt." Of dit consequenties heeft voor zijn plek onder de lat, kreeg Maes van een collega-journalist de netelige vraag onder de neus geschoven. "Wat denk je nu zelf?" Dat hij blijft staan... "Daar heb je goed op geantwoord."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties