Gevaert: "Punt op Cercle geeft een ongelooflijke adrenalineboost voor het laatste drieluik"

Jaap Vreeke
| 9 reacties
Gevaert: "Punt op Cercle geeft een ongelooflijke adrenalineboost voor het laatste drieluik"
Foto: Dirk Pieters

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge-Antwerp eindigde in een gelijkspel, 2-2 dankzij een doelpunt in de 94e minuut van Mathieu Cornet. Cercle-coach Vanderbiest was zeer ontgoocheld, Antwerp-trainer Gevaert sprak van een adrenalineboost.

"Ik denk dat het een mooie match was om te zien", aldus Gevaert. "Maar als je dan 2-0 achter komt lijkt het onmogelijk om terug te komen, vooral vlak na rust is dat een serieuze tik" vertelde de oefenmeester na afloop van de wedstrijd. Doumbouya scoorde in de 47e minuut de 2-0 voor Cercle. Bekijk het matchverslag hier terug.

Via invaller Mathieu Cornet kwamen de Antwerpenaren uiteindelijk toch gelijk. De aanvaller scoorde in de 60e minuut de 2-1 en in de 94e minuut de 2-2. "Pas op het einde werden we gevaarlijk, maar ik denk dat er geen twijfel over bestaat dat dit verdiend was. Dit punt tegen Cercle geeft ons een adrenalineboost voor het laatste drieluik", besloot Gevaert.

Ontgoocheling

Vanderbiest, de Cercle-coach, was vooral ontgoocheld. "Als je me voor de wedstrijd had gezegd dat het hier 2-2 zou worden, zou ik misschien nog tevreden geweest zijn, vooral op zo een mooie middag", zei de trainer. "Maar als je twee keer scoort op het ideale moment en tóch nog gelijk speelt, dan is de ontgoocheling heel groot."

"Er was veel volk, veel media. Dit was de uitgelezen kans om Cercle weer in the picture te zetten, maar dat lukte niet. Ook al heeft iedereen zich 100% gegeven", besloot de coach van de Bruggelingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties