Vorig jaar nog bij Antwerp, nu bij Union: "Maar het maakt me niet uit wie kampioen wordt"

Pieter De Clerck
| 9 reacties
Vorig jaar nog bij Antwerp, nu bij Union: "Maar het maakt me niet uit wie kampioen wordt"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van The Great Old en Union SG zullen deze zondag op het puntje van hun stoel zitten. We blikken vooruit op de kraker tussen de leider en het nummer zes in de Proximus League met Gertjan Martens.

De centrale verdediger komt dit seizoen uit voor Union, maar was vorig jaar nog aan de slag bij RAFC. "Eerlijk gezegd ken ik niet meer veel jongens bij Antwerp, er zijn te veel nieuwe spelers bijgekomen", geeft Martens toe. "Het is dan ook geen speciale match voor mij."

Na een paar spannende dagen werd uiteindelijk beslist dat de wedstrijd gewoon zal doorgaan in het Joseph Mariënstadion, de thuishaven van Union. "We zijn daar heel gelukkig mee, je speelt altijd liever in je eigen stadion. Al zal er sowieso een buitengewone sfeer hangen, met al die Antwerp-supporters. Ze zijn meer dan welkom. Hoe meer ambiance, hoe liever.”

Het maakt me niet uit wie er kampioen wordt -Gertjan Martens

"Maar ook onze eigen supporters horen bij de besten van tweede klasse. Het zal ongetwijfeld vonken geven zondagmiddag", zegt Martens overtuigd. "Wie er kampioen wordt kan me trouwens niet zoveel schelen. Het enige wat telt, is dat Union volgend seizoen in eerste klasse B speelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties