L'Equipe verwacht een toptransfer: "Batshuayi is nummer één van Tottenham om Kane gezelschap te houden"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 12 reacties
L'Equipe verwacht een toptransfer: "Batshuayi is nummer één van Tottenham om Kane gezelschap te houden"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michy Batshuayi wordt komende zomer één van de absolute toptargets op de transfermarkt. West Ham United lonkt naar de Rode Duivel, maar het is Tottenham Hotspur dat in pole ligt. Al moet de Rode Duivel een aardige duit kosten.

"Olympique Marseille liet al meermaals verstaan dat een transfer van Michy Batshuayi het clubrecord van Didier Drogba (38,5 miljoen euro, nvdr.) zal moeten verbreken", staat te lezen in L'Equipe.

Batsman wordt dan ook beschouwd als een spits met een serieus potentieel. "En dat bewijzen zijn statistieken bij een kwakkelende ploeg. Bovendien heeft hij nooit een echte dip gekend."

Michy Batshuayi heeft bij een kwakkelende ploeg nooit een echte dip gekend

L'Equipe

West Ham United informeerde al naar de voorwaarden voor Batshuayi, maar volgens de gerenommeerde Franse sportkrant ligt Tottenham Hotspur in pole. "Batshuayi is hun nummer één om volgend seizoen Harry Kane gezelschap te houden."

"Volgens Tottenham is Batshuayi de ontbrekende schakel in hun geheel. Ook Liverpool is gecharmeerd door de Belgische aanvaller, maar een verhuis naar Anfield Road is niet waarschijnlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties