Reactie Standard maakte komaf met zijn vakantiemodus: "We moesten onze mentaliteit wel veranderen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen en Jaap Vreeke vanuit Luik
| 0 reacties
Standard maakte komaf met zijn vakantiemodus: "We moesten onze mentaliteit wel veranderen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de bekerwinst haspelde Standard tot dusver in vakantiemodus PO2 af. Coach Yannick Ferrera trok deze week aan de alarmbel met een klinkend resultaat tot gevolg.

"We moesten iets veranderen na de nederlaag in Moeskroen", besefte Guillaume Hubert die na drie weken nog eens onder de lat stond. "Voor de fans die de verplaatsing naar Moeskroen maakten, wilden we absoluut iets rechtzetten. Vandaag speelden we met veel meer engagement."

Onze mentaliteit? Iedereen verwijst naar die PO2, maar we zijn profs

Guillaume Hubert

"Waarom de mentaliteit de jongste weken niet goed zat? Iedereen verwijst naar die PO2 en dat kan misschien wel een rol spelen, maar we zijn profs. Achter de echte verklaring heb ik het raden naar."

Ook Yannick Ferrera reageerde opgetogen met de heropflakkering van zijn team. "De eerste tien minuten was de wil er wel, maar bleef het niveau achter. Pas in de tweede helft gingen we echt domineren. Dit moeten we nu aanhouden. Anders zullen we het niet laten om de jongens vroeger van vakantie terug te halen", herhaalde de Standard-T1 zijn woorden van eerder deze week.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties