Reactie VIDEO: Klappen langs de zijlijn in Union-Antwerp, Dequevy geeft het relaas

VIDEO: Klappen langs de zijlijn in Union-Antwerp, Dequevy geeft het relaas
Foto: © photonews

Een kwartiertje voor tijd moest ref Luc Wouters de wedstrijd Union-Antwerp even stilleggen. Aan de zijlijn werd er immers gevochten tussen de banken van beide ploegen.

Marc Grosjean was toen al naar de tribune gestuurd. "Ik begrijp niet waarom hij zich zo druk maakte om die ene fout", zei scheidsrechter Wouters achteraf. "We hadden het op het veld toch vrij goed onder controle? En die commotie? Ik heb niet gezien wat er gebeurde."

Ineens waren immers alle hulpcoaches plus Joeri Dequevy met elkaar aan het vechten. Die laatste doet zijn relaas. "Het was ruzie tussen de hulptrainers en ook de keeperstrainer en die dikke (de verzorger van Union) moeiden er zich mee", aldus Dequevy. "Ik wou ze uit elkaar halen, maar toen greep die dikke me bij de keel. En dan gingen de poppen aan het dansen. Die T2 van Union duwde me nog weg."

Bij Union klonk het verhaal dan weer anders. De thuisploeg laat weten dat de verzorger van Union een klap kreeg van de keeperstrainer van Antwerp toen hij een bal wou gaan terughalen. En daar begon de miserie mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties