Voor het eerst treedt een artiest op bij een Champions League-finale, en het is meteen een knaller

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Voor het eerst treedt een artiest op bij een Champions League-finale, en het is meteen een knaller
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit jaar belooft de openingsceremonie van de UEFA Champion’s League Finale een waar spektakel te zijn voor voetbalfans wereldwijd. UEFA en Pepsi® kondigen aan dat – voor het eerst ooit – de finale wordt afgetrapt met een live optreden van een wereldster.

Het Stadio Giuseppe Meazza in Milaan, Italië, verwelkomt op 28 mei voor de openingsceremonie van de Champions League niemand minder dan Alicia Keys die er haar nieuwste nummers zal brengen. Zij mag de aftrap geven voor het nieuwe tijdperk van live entertainment tijdens de UEFA Champions League-finale.

Historische eer

“Ik heb enorm veel zin om mijn nieuwe nummers te laten horen tijdens de UEFA Champions League-finale, die overal ter wereld wordt gevolgd”, aldus Alicia Keys. “Dit wordt een gebeurtenis met historische waarde, die weerspiegelt wat we met elkaar gemeen hebben, waar we ook wonen en wie we ook zijn. Het is een eer om zo’n bijzondere rol te mogen spelen tijdens zo’n geliefd evenement.”

De Champions League-finale wordt op 28 mei in het Giuseppe Meazzastadion in Milaan gespeeld. Real en Atletico Madrid, Manchester City en Bayern München zijn nog in de running voor de oppergaai.

Het wordt uitkijken of het even spectaculair wordt als de Amerikaanse Super Bowl-optredens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties