Arme bookies: het fenomenale seizoen van Leicester kan hen miljoenen kosten

Pieter De Clerck
| 5 reacties
Arme bookies: het fenomenale seizoen van Leicester kan hen miljoenen kosten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enkel een onverhoopt mirakel kan Leicester nog van de titel houden. Er volgen nog enkele spannende weken voor de bookmakers want de onverwachte opmars van Leicester zou hen wel eens heel zuur kunnen opbreken.

Wie er voor het begin van de Premier League één euro heeft op ingezet dat Leicester kampioen zou spelen, krijgt binnenkort hoogstwaarschijnlijk 5000 euro terug. Onvoorstelbare odds, om het met een vakterm te zeggen. bijna niemand had dit scenario voor mogelijk gehouden.

En de winnaar is...

En toch waren er enkele visionaire voetbalfans die het zagen aankomen. Zo is er de man uit het Noord-Engelse stadje Guildford die na enkele speeldagen voor 90 euro wedde dat Leicester kampioen zou worden. Naar alle waarschijnlijkheid ziet hij binnen een paar weken 135 000 euro op zijn rekening verschijnen.

In totaal zullen de bookmakers naar schatting 13 miljoen euro moeten uitbetalen aan voetbalkenners die dankzij hun glazen bol het succes van Leicester zagen aankomen. tenzij het natuurlijk alsnog misloopt voor de De Foxes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties