Het kampioenschap is niet genoeg, op deze geniale wijze verwent Leicester City hun fans!
Redactie
| 0 reacties

Leicester City plant kampioenfeest en verwent op Italiaanse wijze de fans bij laatste thuismatch

Het kampioenschap is niet genoeg, op deze geniale wijze verwent Leicester City hun fans!

Leicester City is voor de eerste keer in de clubgeschiedenis kampioen van Engeland en dat moet gevierd worden. Op 16 mei vindt het kampioenfeest plaats. Ook heeft de club iets speciaals in petto voor de supporters tijdens de laatste thuiswedstrijd, geniaal!

De selectie en staf van de kersverse kampioen zullen in een open bus door de stad worden vervoerd op 14 mei. Voor het eerst in het 132-jarige bestaan van de club zal de selectie worden geëerd op een podium in het Victoria Park. Een speciale en welverdiende huldiging voor de spelers die een historische prestatie behaalden.

Pizza & bier

De club wil ook de fans bedanken en doet dat door elke supporter van pizza en bier te voorzien tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Pizza Hut sponsort de actie met ruim 30 000 pizza's. "Zoals Claudio Ranieri kan bevestigen: voetbal en pizza vormen een match made in heaven", valt er te lezen op de clubsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties