Bico haalt uit, keihard! "Een laffe daad van sabotage"

Bico haalt uit, keihard! "Een laffe daad van sabotage"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij gaat strijdend onderuit gaan of zegevieren, dat heeft John Bico beslist. De sterke man van WS Brussel laat in een communiqué weten dat hij naar de burgerrechtbank stapt en in datzelfde schrijven haalt hij zwaar uit.

Françoise Scheplans, burgemeester van Molenbeek, krijgt de volle laag. "Deze laffe daad van sabotage tegen de club, de Molenbeekse jeugd en de economische sector van de gemeente die zou geprofiteerd hebben van een eersteklasser, zal beoordeeld worden door de rechtbank van Brussel."

"We hebben aan 11 miljoen Belgen en de hele wereld bewezen dat eenheid, hard werken, stilte tegen laster, bescheidenheid en solidariteit kunnen overwinnen tegen rijkere tegenstanders of tegenstanders die meer gesteund worden", schrijft Bico nog.

Eupen? Niemand kan zo incompetent zijn

En ook Eupen wordt onderuit gehaald. "Het bestuur van Eupen stond altijd klaar met roddels om een plaats te veroveren die ze ondanks uitgaven van 50 miljoen de voorbije vier jaar nooit konden bereiken. Binnenkort hebben wij in Parijs een ontmoeting met de hoogste autoriteit van Qatar om hun uit te leggen dat niemand zo incompetent kan zijn om in tweede klasse te blijven ondanks 10 miljoen euro uitgaven per seizoen."

En Bico besluit met strijdvaardige praat. "WS Brussel is geen vogel voor de kat. De strijd is nog maar net begonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties