Hasi spreekt voor het eerst na verloren titelmatch bij Club Brugge: "Die tweede plaats vind ik nog oké"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Neerpede
| 39 reacties
Hasi spreekt voor het eerst na verloren titelmatch bij Club Brugge: "Die tweede plaats vind ik nog oké"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan één punt in zijn resterende duels tegen Racing Genk en Zulte Waregem heeft Anderlecht genoeg om plek 2 veilig te stellen. Voor velen een schrale trootst nu de titel voor het tweede jaar op rij naar een concurrent ging.

Besnik Hasi sprak in aanloop naar de match tegen Genk voor het eerst sinds de verloren titel. Voor de oefenmeester van paars-wit liep het omwille van twee factoren mis.

"We kenden veel blessures, waaronder drie kruisbandletsels (voor Obradovic, Iseka en Najar, red.) en enkele spierblessures, waardoor sommige jongens twee tot drie maanden out waren. Verder misten we onze backs en moesten we de volledige rechterkant opvullen."

Veel spelers waren met een transfer bezig, al een héél jaar lang

Besnik Hasi

Maar ook de transferhonger speelde de groep parten. "Veel spelers waren met een transfer bezig, al een héél jaar lang. Of dat misschien wel de grootste ontgoocheling was? Na het seizoen zet ik alles op een rijtje."

Geen titel dus, wel meer dan waarschijnlijk die tweede plaats. "Na alles wat er gebeurd is, vind ik dat, samen met de 1/8ste finales in de Europa League, oké", aldus de Anderlecht-T1 nog. "Maar dat is mijn mening."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties