Waag nu je kans met ons pokertoernooi en win erg mooie prijzen
Redactie
| 0 reacties

Nu pokeren en win tot 100 euro via UNIBET!

Waag nu je kans met ons pokertoernooi en win erg mooie prijzen

Had u vorige week geluk of niet bij ons pokertoernooi, of waag je vandaag voor het eerst je kans? Bluffen, inzetten en net op tijd waar voor je geld kiezen: hier kan het allemaal!

Lekker zweten met een 2 en een 7 in de hand, om de ultieme bluf waar te maken? Paniek omdat je die flush net hebt gemist? Dankzij het pokertoernooi dat wij van Voetbalkrant en Walfoot aan jullie aanbieden is het allemaal mogelijk.

Het toernooi zelf begint vanavond om 20 uur, maar vanaf 16 uur kan je via ons inschrijven. Heb je nog geen account? Schrijf je in via ons op deze link. Of ga gewoon naar https://www.unibet.be/voetbalkrant. Lukt dit op een of andere manier niet? Dan kan je ook via deze link gaan en inschrijven.

Hou onze facebookpagina in de gaten

Om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten die te maken hebben met poker, verwijzen we jullie graag door naar onze poker-facebookpagina. Daar zal alle informatie over poker op verschijnen, dus schrijf je in op onze pagina over poker op facebook.

Het paswoord voor vandaag is het volgende: rtyed9494

Voor de winnaars is er zoals steeds een bijzonder leuke prijzenpot te verdienen:

Plaats 1: € 100
Plaats 2: € 50
Plaats 3: € 15 Risk Free Bet
Plaats 4: € 10 Risk Free Bet
Plaats 5: € 5 Risk Free Bet

De prijs die u wint in ons pokertoernooi zal ten laatste na 72 uur in uw account zijn toegevoegd.

Je kan het toernooi spelen via de browser, of via software. In het laatste geval moet je daarvoor de cliënt downloaden. Hoe kan je deze cliënt downloaden?

1) Ga naar deze link: http://nl.unibet.be/poker/tournaments
2) Klik vervolgens op de blauwe link die je rechts onderaan op de pagina ziet en waarop staat "vergezel de actie". Daarna kom je terug op http://nl.unibet.be/poker/play-poker

Om het jullie makkelijk te maken, hebben we een handleiding gemaakt over hoe je kan inschrijven voor het pokertoernooi zelf: http://www.voetbalkrant.com/gratis-poker-help

We willen alle pokeraars vanavond alvast veel succes en pokerplezier wensen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Kleine Finale

Nieuwste reacties