Kebano doet niet graag terrasjes: "Ik haal gewoon een sixpack in de supermarkt!"

Sean Raab vanuit Genk
| 223 reacties
Kebano doet niet graag terrasjes: "Ik haal gewoon een sixpack in de supermarkt!"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk behaalde in extremis Europees voetbal tegen Charleroi. Neeskens Kebano maakte vorige zomer nog de overstap van de Zebra's naar de Limburgse club. Het was geen gemakkelijk seizoen voor de aanvaller, maar tevreden is hij zeker. De Fransman gaf een kijkje in zijn leven.

Als Neeskens Kebano niet aan het voetballen is, vertoeft hij in het uiterst rustige Zutendaal. Een groot verschil met de drukke wereldstad Parijs waar hij ook een tijd woonde. "Ik vind het geweldig. Zo kalm en rustig, ik heb hier alles wat ik nodig heb", vertelde de aanvaller op een persbabbel.

Het is leuk dat mensen me in de stad herkennen

-Neeskens Kebano

Naar het centrum van Genk gaan, doet de Fransman niet al te vaak: "Het is leuk dat de mensen me herkennen en foto's willen trekken, maar dat maakt het moeilijk om gewoon een fijn terrasje te doen."

Prijzige appelsap

Profvoetballer zijn bij een van de grootste clubs van het land zal wel goed verdienen, maar betekent niet automatisch dat je niet op je geld let. "Bovendien kost een appelsap op een terras vijf euro ... voor dat geld kan ik in de Carrefour een hele sixpack appelsap kopen", lachte de sympathieke speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties