De Petter reageert op de interesse van STVV

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
De Petter reageert op de interesse van STVV
Foto: © SC

Steven De Petter werd de voorbije dagen in verband gebracht met een overstap naar STVV. De Limburgers zijn op zoek naar een ervaren rot voor op het middenveld en De Petter past prima in het gezochte profiel. Maar wat heeft de speler zelf te zeggen over de interesse?

“Ik ga eerlijk zijn: ik kan er bitter weinig over zeggen, want eigenlijk weet ik er niet veel over”, aldus De Petter in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Hoe ver reikt de interesse van STVV? Hoe denkt KV Mechelen erover? Dat zijn allemaal zaken die op dit ogenblik niet duidelijk zijn.”

Maar het is duidelijk: De Petter staat niet te springen om Malinwa te verlaten. “Ik wil niet sowieso weg bij Mechelen. Bovendien tekende ik niet zo lang geleden nog een contractverlenging, dus denk ik dat het niet de bedoeling is van de club om mij meteen van de hand te doen.”

"Ik ben heel gelukkig in Mechelen en heb een goeie band met de fans"

“En daar komt nog eens bovenop dat ik heel gelukkig ben in Mechelen en een goeie band heb met de supporters. Ik speel al vier jaar bij KV en voel me er goed. Ik blijf hier rustig onder en zie wel wat er op me afkomt. Maar nogmaals: ik wil zeker niet per se weg bij Mechelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties