Het EK volgens FM De Belgen meteen ten onder

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
De Belgen meteen ten onder
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In onze FM-voorspelling van het EK zijn we aanbeland aan de eerste hoogdag. België neemt het vandaag immers op tegen Italië, maar onze simulatie in FM voorspelt niet veel goeds.

Spanje - Tsjechië

Eerst en vooral kijken we naar de eerste wedstrijd, die van la Selección tegen de Tsjechen. Zoals verwacht winnen de meervoudige kampioenen de partij al bij al makkelijk. Al voor de rust staat de 2-0 eindstand op het bord dankzij Pedro en Morata.

Bekijk hieronder de doelpunten van deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Ierland - Zweden

In de vooravond krijgen we de andere wedstrijd in de poule van onze Rode Duivels. De Ieren zijn de underdog tegen Zlatan Ibrahimovic en co., maar Robbie Keane verrast de Zweedse defensie al vroeg met een goal. Sverige komt die klap niet meer te boven.

Bekijk hieronder de goal van deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

België - Italië

En dan nu, le moment suprème: de Rode Duivels tegen Italië. Het begint meteen goed voor onze jongens dankzij een goal van Lukaku, maar daarna valt zowat alles in duigen tegen de Squadra. Zelfs het versterkte middenveld met Fellaini, Radja en Witsel kan het niet tegenhouden.

Lorenzo Insigne, ja die met zijn grote mond, knalt iets over het uur de gelijkmaker tegen de touwen. Invaller Simone Zaza geeft ons helemaal de doodsteek in minuut negentig. Hopelijk zit onze FM-computer er nu naast.

Bekijk hieronder de doelpunten van deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties