EK-dagboek Nog 25 nachten slapen: kampioenenontbijt, dé Hongaarse deerne en wat als... het toch gebeurt?

Redactie vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 25 nachten slapen: kampioenenontbijt, dé Hongaarse deerne en wat als... het toch gebeurt?

Volg België nu via WhatsApp!

Nog 25 nachten slapen en België is... misschien Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

Een nieuwe dag, een nieuw feestje in Bordeaux? Nee, hoor. Het trainingskamp van de Rode Duivels is momenteel niet de meest leuke plaats om te vertoeven. Je kan er niet omheen: de sfeer bij de Rode Duivels is niet top.

Eén van onze reporters is dan maar wat blij dat hij gisteren naar de wedstrijd tussen Oostenrijk en Hongarije is getrokken. Krijgen we binnenkort een vrijgezellenfeest? Over die ene Hongaarse deerne kan hij overigens niet zwijgen. Jammer van die vent ernaast...

Ondertussen heeft het on-the-roadteam eindelijk een beetje vrije tijd gehad. En wat doe je dan? ETEN! Het evenwichtige dieet van Florian Holsbeeck bestond de voorbije dagen uit snoep en drie taarten.

Zoals eerder gezegd: we leggen in Frankrijk heel wat kilometers af. Om dat even te kaderen: na een weekje zal de teller toch al op zo'n vijfduizend eenheden staan.

Gelukkig is Johan Walckiers erbij. Het krachtpatsertje van de redactie is dé man om met koffers te sleuren. Staking bij Aviapartner de komende weken? Hij is bedreven in het stapelen van koffers. Zijn nummer kan bekomen worden bij de redactie.

Ondertussen is de dreiging voor een terroristische aanslag levendiger dan ooit in Frankrijk. Gelukkig heeft de UEFA daaraan gedacht. Wat te doen bij een terroristische aanval?

Ondertussen wordt iedereen in Bordeaux dagelijks grondig gecontroleerd vooraleer er met een Rode Duivel kan worden gepraat. Cédric De Volder en Sander De Graeve blijven door die controle geraken? Hoe doen die mannen dat toch...

Besluiten doen we vandaag met hét bewijs dat de mannen van Voetbalkrant.com dé werkende journalisten zijn. Want wie is er nog in het Media Center als iedereen al naar huis is?

Hoe we dat dan weer doen? Simpel, we ontbijten als kampioenen. Misschien een ideetje voor het menu van de Rode Duivels? We willen graag ook enkele punten halen, quoi...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties