Verrassende wending in het dossier van Siebe Schrijvers: Belgische club haakt af, ook het buitenland wenkt
Diederik Geypen Timothy Collard
Diederik Geypen en Timothy Collard
| 10 reacties

Verrassende wending in het dossier van Siebe Schrijvers (KRC Genk) in de maak?

Verrassende wending in het dossier van Siebe Schrijvers: Belgische club haakt af, ook het buitenland wenkt
Foto: © photonews

Siebe Schrijvers weet voorlopig nog steeds niet bij welke club hij volgend seizoen zal spelen. Het 19-jarige talent van Racing Genk staat voor een nieuw uitleenbeurt, maar de ploeg die het meest concreet leek, haakt af.

Schrijvers werd lange tijd aan KV Mechelen gelinkt, maar intussen staakte de club haar poging om de vleugelaanvaller in te lijven. Binnen Malinwa valt te horen dat er geen akkoord kon gevonden worden met Racing Genk. Opvallend, want tussen beide JPL-ploegen vonden geen onderhandelingen plaats.

Zo springt Waasland-Beveren opnieuw in de dans voor Schrijvers. Genk vroeg aanvankelijk te veel geld en wilde ook de garantie dat het Schrijvers indien nodig in januari kon terughalen. Iets wat Waasland-Beveren niet zag zitten. Dat kan je hier nog eens nalezen.

Of het buitenland?

De Waaslanders rekenen echter af met concurrentie uit Nederland. Verscheidene clubs uit de Eredivisie informeerden al naar de diensten van de Belgische belofteninternational.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21575 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties