Hé, wat is er op deze foto aan de hand? Het haar van Wayne Rooney zorgt voor gefronste wenkbrauwen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Hé, wat is er op deze foto aan de hand? Het haar van Wayne Rooney zorgt voor gefronste wenkbrauwen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Engeland werd een paar dagen geleden nog genadeloos uit EURO 2016 geknikkerd door IJsland, maar de Britse pers maakt zich nu alweer druk om iets helemaal anders: het haar van Wayne Rooney.

Toegegeven: het is best wel bizar, en ook wij keken even vreemd op toen we bovenstaande foto’s te zien kregen. De linkse foto toont een Wayne Rooney in actie tijdens Engeland-IJsland, de tweede foto toont een Wayne Rooney daags na die match. En kijk eens naar dat haar… Dat ziet er toch helemaal anders uit?

Een mysterie dat de Britse pers onmiddellijk uitspitte. Het verschil tussen de volle haardos links en het kalende hoofd rechts is eigenlijk simpel te verklaren: Rooney zou voor aanvang van de match tegen IJsland gebruik gemaakt hebben van een haarverdikkende spray. Je moet er wat voor over hebben om er goed uit te zien, natuurlijk.

In 2011 al eerste haartransplantatie

Rooney is overigens serieus begaan met zijn haren. In 2011 onderging de aanvaller van Manchester United op amper 25-jarige leeftijd al een eerste haartransplantatie. Later volgden er nog enkele en zo te zien is de man alweer aan een nieuwe ingreep toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties