Essevee klaar voor nieuwe seizoen: oefenmatchen, fandagen en deze heerlijke nieuwe truitjes ...

Essevee klaar voor nieuwe seizoen: oefenmatchen, fandagen en deze heerlijke nieuwe truitjes ...
Foto: © Essevee

Essevee heeft dinsdag de oefenwedstrijd op het veld van KSV Oudenaarde gewonnen met 0-1. Zaterdag wacht een nieuwe oefenmatch, zondag is er de fandag. En tussendoor werden de nieuwe truitjes voorgesteld.

Essevee heeft dinsdag de oefenwedstrijd op het veld van KSV Oudenaarde gewonnen met 0-1. Naessens zorgde voor het doelpunt. Kaya (dij), Dalsgaard (lies) en Lerager (rug) bleven uit voorzorg aan de kant.

De eerste de beste kans zorgde meteen voor een doelpunt: de voorzet van Leye werd door Naessens tegen de touwen gekopt. Daarna kwam de thuisploeg opzetten, maar doelpunten vielen er niet meer - ondanks een knappe kopbal van Benteke vlak voor tijd.

Essevee eerste helft: Steppe (46’ Bostyn), De fauw, Derijck, Lepoint, Hamalainen (46’ Verboom), Meïté, Cordaro, Coopman, Vetokele, Naessens, Leye

Essevee na 60 minuten: Bostyn, Tailleu, Baudry, de Smet, Verboom, Essikal, Soenens, Ekangamene, Brebels, Zaidi, Benteke

Deinze en fandag

Zaterdag 9 juli is er de volgende opdracht voor Zulte Waregem. Dan speelt het tegen Deinze. Opgelet: dit duel wordt dit jaar niet in Deinze afgewerkt, maar wel op het veld van Racing Waregem.

Op zondag 10 juli is er dan weer de kick-off, de traditionele fandag van Essevee. Daarbij kan tribune 2 voor het eerst van binnen en van buiten bekeken worden, terwijl er de volledige dag ook leuke standjes en activiteiten zijn.

Programma na 10 juli:

12 juli > Hamme - Essevee
16 juli > Valenciennes - Essevee
19 juli > Westerlo - Essevee
23 juli > Galamatch: Essevee - NEC Nijmegen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties