Anderlecht heeft Djuricic dan toch niet losgelaten...

Anderlecht heeft Djuricic dan toch niet losgelaten...
Foto: © photonews

Anderlecht zoekt nog versterking en zag de transfer van Robert Mak afspringen. De Slovaak had de vervanger van Dennis Praet moeten worden, maar paars-wit gaat nu verder op zoek. Alhoewel, zoeken?

Mogelijk gaat Herman Van Holsbeeck niet te ver om die vervanger te halen, al is Praet nog niet weg. Volgens Gianluca Di Marzio, een man die er qua transfers meer op zit dan naast, kijkt Anderlecht weer naar Filip Djuricic. Djuricic speelde vorig seizoen al bij Anderlecht en moet nog steeds vertrekken bij Benfica.

De Portugese club bood hem al aan bij Sampdoria voor de prijs van 3,5 miljoen euro. Dus veel minder dan de acht miljoen die vorig seizoen de ronde deed. Anderlecht zou aan die prijs wel geïnteresseerd zijn om Djuricic over te nemen. En de Servische spelmaker heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag zou blijven.

Eerst moet Praet wel van de hand gedaan worden voor de vooropgestelde prijs van tien miljoen euro. Maar bij Anderlecht en de entourage van Praet geloven ze in een goeie afloop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties