Twijfels rond Ferrera? Standard-sterkhouder heeft het over zijn: "perfectionisme, vastberadenheid én zijn grote werkpunt"
Redactie
| 9 reacties

Matthieu Dossevi zag Standard enorme stappen zetten onder Yannick Ferrera

Twijfels rond Ferrera? Standard-sterkhouder heeft het over zijn: "perfectionisme, vastberadenheid én zijn grote werkpunt"
Foto: © Photonews

Na het 2-2-gelijkspel in Westerlo waait het al stevig in Luik. Terwijl Yannick Ferrera in alle luwte zou moeten kunnen werken, blijft zijn positie voor discussie zorgen.

Niet zo binnen de spelersgroep van Standard die zijn manier van werken apprecieert. "Hij is vastbesloten en houdt van wat hij doet", vertelt Matthieu Dossevi in Sport/Voetbalmagazine. "Hij is erg perfectionistisch en laat niets aan het toeval over."

"Hij brengt de groep heel wat vastberadenheid bij, wat helemaal ontbrak toen hij hier aankwam. Hij eiste dat iedereen zijn verantwoordelijkheid nam. Ik denk dat hij alle kwaliteiten heeft om een grote coach te worden."

Ferrera is een controlefreak, daarom moet hij leren om soms wat afstand te nemen

Toch heeft Ferrera nog een werkpunt, vindt Dossevi. "Het is een controlefreak, daarom moet hij leren om soms wat afstand te nemen en ook al eens iets te delegeren. Daardoor kan hij zich dan zelf richten op de belangrijkste zaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties