Nastic koos bewust voor Genk: Italië en Spanje kunnen wachten

Nastic koos bewust voor Genk: Italië en Spanje kunnen wachten
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Genk stelde gisteren Nemanja Nastic voor, de nieuwe linksachter van de Limburgers. Daarmee is het transferhuiswerk bijna klaar. Enkel nog de belangrijkste transfer: een centrale verdediger.

Met Nastic heeft Peter Maes in ieder geval al opties op de linkerflank. De 22-jarige Servische linksachter moet de concurrentie met Jerre Uronen aangaan. Sommigen vroegen zich af of een transfervrije speler een versterking zou betekenen, maar Nastic verklaarde via zijn manager zelf waarom zijn contract bij Vojvodina Novi Sad niet verlengd werd.

En zijn manager is een oude bekende: Ivica Dragutinovic, ex-speler van Gent en Standard. "Bojan wou naar een andere ploeg. Er waren ook aanbiedingen uit Italië en Spanje. Na lang nadenken koos hij voor Genk. Wij hadden hem dat ook aangeraden omdat hij hier de volgende stap kan zetten", aldus Dragutinovic.

Ik wil dezelfde stappen zetten als Sergej Milinkovic

"Ik heb gehoord dat jonge spelers hier veel kansen krijgen", aldus de protagonist zelf. "Sergej (Milinkovic-Savic, nvdr.) zei me dat Genk een goeie keuze was. Ik wil dezelfde stappen zetten als hij en hier de weg volgen van hem." Milinkovic arriveerde in 2014 bij Genk en verdiende al snel een toptransfer naar Lazio Roma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties