Wat een ploeg! Dit zijn de beste zomertransfers in de Premier League

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Wat een ploeg! Dit zijn de beste zomertransfers in de Premier League

De Premier League opent dit weekend eindelijk de poorten voor het nieuwe seizoen. Deze week blikken we alvast vooruit. Vandaag stellen we u de beste zomertransfers voor.

In doel opteren we voor Steve Mandanda. De Franse doelman zei Olympique Marseille na jarenlange trouwe dienst vaarwel en gaat zijn kans wagen bij Crystal Palace. We hadden ook voor Loris Karius (Liverpool) of Ron-Robert Zieler (Leicester City) kunnen gaan, maar de ervaring van Mandanda haalde het.

Achterin opteren we voor drie sterke centrale verdedigers: John Stones (Manchester City), Joel Matip (Liverpool) en Eric Bailly (Manchester United). De eerste en de laatste werden voor veel geld gehaald, terwijl Matip transfervrij overkwam van Schalke 04.

Pogba en Xhaka, maar geen plaats voor Gündogan en Kanté

Op het middenveld gaan we voor twee flankspelers van Manchester City: Nolito en Leroy Sané. Van beide jongens wordt heel wat verwacht. Zij moeten City van creativiteit voorzien. Centraal op het middenveld konden we niet om Paul Pogba (Manchester United) heen.

Naast Pogba werd het ons lastig gemaakt. Ilkay Gündogan (Manchester City) en Ngolo Kanté (Chelsea) waren in beeld, maar we opteren toch voor Granit Xhaka. Arsenal legde heel wat geld op tafel voor de Zwitserse international. De ex-speler van Borussia Mönchengladbach moet de patron op het middenveld van The Gunners worden.

Ibrahimovic, Batshuayi en Musa moeten zich bewijzen

Een druk bevolkte voorlinie, dat is het minste wat je kan zeggen. Michy Batshuayi (Chelsea), Ahmed Musa (Leicester City) en Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) werden gehaald om goals te maken. Aan hen om te tonen dat ze het in zich hebben om het te maken in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties