Reactie René Weiler laat zich uit over Praet en diens invalbeurt: "Wil hem graag houden, maar ..."

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 4 reacties
René Weiler laat zich uit over Praet en diens invalbeurt: "Wil hem graag houden, maar ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht trok naar Stayen, met Dennis Praet op de bus. René Weiler bevestigde donderdag al dat de aanvallende middenvelder tot de wedstrijdkern zal behoren, al zat hij eerst op de bank. Maar: na een halfuur mocht hij al invallen voor N'Sakala.

Dennis Praet kreeg dus meteen een uurtje speeltijd van René Weiler. Ondanks de mogelijke transferbeslommeringen van de aanvallend ingestelde middenvelder.

"Wat ik van zijn match vond? Dennis had lang niet meer gespeeld en hij kan nog beter dan wat hij op Stayen liet zien. Maar hij heeft toch laten zien dat hij een nuttige speler kan zijn voor dit Anderlecht", aldus Weiler over Praet.

René Weiler: "Wat er met Praet gaat gebeuren? Dat moet je niet aan mij vragen"

Nu Steven Defour vertrokken is naar Burnley lijkt een transfer voor de voormalige Gouden Schoen iets onwaarschijnlijker geworden: "Het verandert niet echt iets, ze zitten in dezelfde soort posities. Maar ik heb al meermaals aangegeven dat ik graag zou hebben dat hij blijft."

Maar? "Maar ik beslis daar niet over. De vraag of Praet gaat blijven is een vraag die je niet aan mij moet stellen, ik kan daar niet op antwoorden", schoof hij de hete aardappel door naar het bestuur van paars-wit. De komende transferweken beloven nog spannend te worden in het Astridpark.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties