Reactie N'Sakala werd na een halfuur geslachtofferd bij RSC Anderlecht: "Fabrice maakte al veel mee, ook hier slaat hij zich wel doorheen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 19 reacties
N'Sakala werd na een halfuur geslachtofferd bij RSC Anderlecht: "Fabrice maakte al veel mee, ook hier slaat hij zich wel doorheen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was vrijdagavond hét beeld van de eerste helft. Fabrice N'Sakala die nog voor het halfuur compleet gedesillusioneerd gewisseld werd voor Dennis Praet.

Na afloop kwam de vroege wissel bij paars-wit uiteraard ter sprake. "Fabrice was niet goed, maar ik dacht aan het ploegbelang", verklaarde coach René Weiler na de puntendeling. "Daarom wisselde ik nog voor de rust. Nadien stond mijn team beter gepositioneerd."

Of N'Sakala nog een toekomst heeft bij Anderlecht na wat zich gisteren afspeelde? Natuurlijk. Ik had in de eerst helft heel mijn ploeg kunnen wisselen."

We stonden in het begin allemaal te slapen

Een mening die ook Leander Dendoncker deelde. "We stonden allemaal te slapen in het begin van de wedstrijd. Voor een speler is het nooit gemakkelijk als je zo vroeg gewisseld wordt. Fabrice slaat zich hier wel doorheen. Hij heeft al heel wat meegemaakt in zijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties