Mignolet over titelambities Liverpool: "Zo heeft Leicester het gedaan"

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Mignolet over titelambities Liverpool: "Zo heeft Leicester het gedaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kan Liverpool eindelijk nog eens een gooi doen naar de titel? In 2014 waren The Reds er nog dicht bij, maar sindsdien deden ze het heel wat minder.

In het eerste volledige seizoen onder Klopp hopen Mignolet en co zich opnieuw in de titelstrijd te mengen. De doelman beseft dat een goede start erg belangrijk is.

Makkelijk wordt dat niet, met onder meer duels tegen Arsenal en Tottenham op het programma. Maar Mignolet verwijst naar het verhaal van Leicester City vorig seizoen en naar het seizoen 2013-2014.

"Ik herinner mij nog het jaar waarin we tot de laatste week meestreden voor de titel. Toen wonnen we de eerste drie wedstrijden voor de interlandbreak met 1-0."

"Als we goed kunnen starten, kan je het momentum levendig houden. Dat is hoe Leicester City het vorig seizoen gedaan heeft."

Al moet de lijn dan natuurlijk doorgetrokken worden. "Je moet het bekijken na 10 of 15 wedstrijden. Dan kunnen we terugblikken op wat goed was en wat beter had gekund", aldus Mignolet op de webstek van Liverpool.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties