Anderlecht-verdediger kon naar AZ: "Er was contact, maar Anderlecht wilde niet van transfer weten"

Redactie
| 6 reacties
Anderlecht-verdediger kon naar AZ: "Er was contact, maar Anderlecht wilde niet van transfer weten"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De defensie van Anderlecht staat dezer dagen serieus onder druk. Coach Weiler zoekt naar zijn beste formatie, maar zag zijn verdedigers al verschillende malen in de fout gaan.

Zo lag Bram Nuytinck nog onder vuur na de strafschopfout tegen KV Kortrijk. Ondanks de kritiek lijkt de Nederlander (voorlopig) wel op een stek in de basis te kunnen rekenen.

De 26-jarige Nuytinck speelt sinds 2012 bij paars-wit en kende ups en downs in het Astridpark. Het was Van den Brom die hem naar Anderlecht haalde.

En de ex-coach van Anderlecht dacht er ook aan om Nuytinck naar AZ te halen. "Er is wel contact geweest in die moeilijke periode waarin ik niet speelde", gaf de verdediger toe. Anderlecht wilde toen echter niet van een transfer weten. "Ik moest wachten op mijn kans. Ik kreeg vorig jaar ook wel weer een kans en heb het toen goed gedaan"

"Ajax moet Rostov zeker kunnen pakken" - Bram Nuytinck

Hij blikte ook terug op de wedstrijd tegen Rostov, dat nu tegenover Ajax staat in de voorronde van de Champions League. "We hadden een heel goede kans, zeker als je uit 2-2 speelt en je gewoon een goede wedstrijd speelt. De goals die we daar tegenkregen waren ook een beetje op een lullige manier: een penalty en een vrije trap."

Nuytinck gaf toe dat Anderlecht thuis niet op de afspraak was en dat Rostov het slim speelde. Maar al bij al was hij toch niet zo onder de indruk: "Ajax moet ze zeker kunnen pakken", aldus de Anderlecht-man.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties