Fans Zulte Waregem dromen van 9 op 9 en eerste plaats: "Dak moet eraf!"

Fans Zulte Waregem dromen van 9 op 9 en eerste plaats: "Dak moet eraf!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem is met 6 op 6 begonnen aan de competitie in 1e nationale A. Zondagnamiddag staat het altijd geladen treffen met Standard op het programma. Essevee wil dan knallen, de supporters zijn er ook helemaal klaar voor.

Essevee ontvangt op zondag 14 augustus om 14u30 Standard de Liège. Voor deze wedstrijd kan elke bestaande abonnee uitzonderlijk een vriend, collega of familielid meebrengen naar de wedstrijd die hij/zij kan volgen op de nieuwe sfeertribune, dit tegen het voordeeltarief van 5 euro.

"Onze abonnees zijn hét uithangbord van onze club, zij staan er elke wedstrijd opnieuw en deze fundamenten van de club willen we graag uitbreiden.", klinkt het bij Essevee. Sjaals en vlaggen moeten massaal meegebracht worden om de ploeg naar de overwinning te schreeuwen.

"We kunnen alleen op kop komen van de Jupiler Pro League"

De fans hebben het alvast begrepen: er zijn al meer dan 9000 tickets verkocht voor het treffen met Standard én het nieuwe sfeervak X plant een actie om hun ploeg nog wat meer aan te moedigen. "We kunnen alleen op kop komen hé door de gelijke spelen van Anderlecht en Charleroi", klinkt het bij de fans.

"We mogen toch een beetje dromen? Neen, we weten ook wel dat het niet tot het einde zal duren. Maar op dit moment kan het leuk zijn. Zeker tegen Standard willen we graag dat onze ploeg wint", klinkt het. En dus zijn de fans er alvast klaar voor. Nu de spelers van Zulte Waregem zelf nog!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties