Bij Cercle waren ze onder de indruk: "Lierse is een serieuze titelkandidaat"

Dirk Pieters
| 9 reacties
Bij Cercle waren ze onder de indruk: "Lierse is een serieuze titelkandidaat"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge blijft na twee speeldagen achter met 1 op 6. Geen al te beste start voor de vereniging en dat beseft ook Wesley Vanbelle. 

Vanbelle ziet dat Cercle nog even nodig zal hebben om te acclimatiseren. "Natuurlijk hadden we gehoopt op een betere start, maar natuurlijk zijn wedstrijden tegen Antwerp en Lierse geen cadeau om te starten. Het zijn twee titelkandidaten", vertelde Vanbelle.

Het is duidelijk dat de competitie van een heel ander niveau is dan de afgelopen jaren

"Het is duidelijk dat de competitie van een heel ander niveau is dan de afgelopen jaren. Dit zijn stuk voor stuk sterke tegenstanders. Er zijn maar acht ploegen en je moet er dus elke week volledig voor gaan en je kan je niet veroorloven veel punten te verliezen", aldus Vanbelle aan Voetbalkrant.com.

Het was Joachim die opnieuw het verschil maakte voor Lierse, en dat zag ook Vanbelle. "Het was Joachim die het allemaal heel slim speelde. Het is een zeker een goede spits, maar het is niet alleen hij die het verschil maakte. Lierse is gewoon een sterke ploeg en volgens mij wel titelkandidaat. We hadden kansen op een aansluitingstreffer, maar als je met tien komt te staan, dan weet je dat het helemaal moeilijk gaat worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties