Grijpt Arsène alwéér naast topaankoop? "Hij vertrekt niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 31 reacties
Grijpt Arsène alwéér naast topaankoop? "Hij vertrekt niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger en toptransfers, het is een huwelijk met heel wat moeilijkheden. Jaar in, jaar uit kijken Arsenal-fans uit naar de mercato, vaak moeten ze teleurgesteld hun ambities begin september al opbergen.

We geven Arsène Wenger misschien iets té veel kritiek, uiteraard mogen we Mesut Özil en Alexis Sánchez niet vergeten. Toch was het bij Arsenal mager gesteld met de inkomende transfers in vergelijking met Manchester City, United en ander grof geschut uit de Premier League.

Met Shkodran Mustafi van Valencia zou er nog een héél goeie centrale verdediger bijkomen, de Duitser had naar verluidt al een persoonlijk akkoord met The Gunners. Toch lijkt ook die overgang spaak te lopen.

Maandagavond gaf Valencia-coach Ayestaran immers aan dat Mustafi niet weg mag. "Mustafi is helemaal niet te koop en zal de club ook niet verlaten", aldus de oefenmeester. Geen onverwacht standpunt als je er net vier om de oren kreeg bij Las Palmas.

Dure vogel

Weinig coaches die dan één van hun betere verdedigers graag zien vertrekken. Arsenal zal dus de opstapclausule van een slordige 50 miljoen euro moeten betalen, wil het de Duitse international toch naar Londen halen. We zijn benieuwd of Wenger zijn portefeuille zal opentrekken.

Haalt Wenger zijn geldbuidel nog boven voor Mustafi?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties