Daniel Van Buyten klapt uit de biecht: "Ferrera mag mij bellen wanneer hij wil"
Redactie
| 28 reacties

Daniel Van Buyten met zijn uitleg over de problemen bij Standard

Daniel Van Buyten klapt uit de biecht: "Ferrera mag mij bellen wanneer hij wil"

Bij Standard rommelt het al enkele weken en velen verwachten dat het vertrek van coach Yannick Ferrera nakende is. Daniël Van Buyten brengt zijn kant van het verhaal nu naar buiten.

Ferrera gaf aan dat hij het bestuur al een tijdje niet meer hoorde. "Yannick mag bellen wanneer hij wil, ik heb geen enkel probleem met hem", kaatste Van Buyten de bal terug in Sport/Voetbalmagazine.

Het is Yannick die beslist wie hij uit zijn kern zet en daarna terughaalt, het is mijn rol om te zeggen dat dat niet goed is

Hij heeft het wel niet begrepen op de manier waarop Ferrera met zijn kern omgaat. "Het is Yannick die beslist wie hij opstelt, wie hij uit zijn kern zet, om die een week later opnieuw te recupereren. Mijn rol is zeggen dat zoiets geen goeie zaak is."

Ook de keuze voor Tetteh tegen Zulte Waregem was een doorn in het oog. "Het was niet goed om hem meteen 90 minuten te laten spelen, hij had nog niet gevoetbald. Dan is het niet verrassend dat die jongen zich in de 89e minuut blesseert en drie weken out is."

Van Buyten kwam ook terug op de transfer van Santini. "We hebben een beslissing genomen in functie van het bod, het profiel en de leeftijd van de speler. Ik was niet voor of tegen, maar in de huidige situatie was zijn transfer een goeie zaak. Sportief konden we beter vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties