7 toptransfers die op Transfer Deadline Day nog tot stand moeten komen: Witsel, 2 Real-spelers, man van 75 miljoen,...
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

7 toptransfers die op Transfer Deadline Day nog tot stand moeten komen

7 toptransfers die op Transfer Deadline Day nog tot stand moeten komen: Witsel, 2 Real-spelers, man van 75 miljoen,...

De zomermercato anno 2016 loopt op zijn allerlaatste benen. Tot middernacht hebben managers en makelaars tijd om deals te sluiten. Het wordt voor sommigen een race tegen de klok, maar naar welke toptransfers is het nu nog uitkijken?

Jack Wilshere

Arsenal wil de linksvoetige middenvelder verhuren en Crystal Palace en Bournemouth zien het wel zitten om het gewezen toptalent één seizoen over te nemen van The Gunners.

Moussa Sissoko

Sissoko zette zijn zinnen een tijdje geleden al op een transfer. Meer bepaald na de degradatie met zijn team Newcastle United. The Magpies kleefden evenwel een transferprijs van 40 miljoen op het hoofd van de Franse international.

Op Transfer Deadline Day hengelen nog heel wat clubs naar de handtekening van Sissoko: Juventus, Internazionale, Everton, Tottenham, Crystal Palace en West Bromwich Albion.

Axel Witsel

Het had heel wat voeten in de aarde, maar nu zou Witsel dus toch op weg zijn naar Juventus. De Italiaanse kampioen is bereid om 18 miljoen euro + 3 miljoen bonussen op tafel te leggen voor de Rode Duivel.

James Rodriguez

Zinédine Zidane wil James liefst gewoon houden, maar het is niet duidelijk hoe de Colombiaan daar zelf over denkt. Chelsea zou nog steeds azen op de spelmaker, en wie weet volgt er nog een ultiem bod.

Isco

Nog een Real-speler die op de allerlaatste dag van de koopjesperiode nog zou kunnen vertrekken. Isco zit vaak op de bank bij de Koninklijke en Tottenham Hotspur zou zich graag willen versterken met de aanvallende middenvelder.

Alessio Romagnoli

Chelsea hoopt ook nog steeds op de komst van een extra verdediger. Romagnoli beantwoordt aan het gezochte profiel, maar het is niet duidelijk of AC Milan de Italiaan wil laten gaan.

Julian Draxler

Paris Saint-Germain zou bereid zijn om zomaar eventjes 75 miljoen euro op tafel te leggen voor Draxler. Een bod dat – als het zover komt – VfL Wolfsburg niet kan weigeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties