Nog een spannende dag in de Luminus Arena, De Condé doet plannen van Genk uit de doeken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 38 reacties
Nog een spannende dag in de Luminus Arena, De Condé doet plannen van Genk uit de doeken
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de allerlaatste dag van de transferperiode belooft het ook in de Luminus Arena nog spannend te worden. KRC Genk is nog steeds op zoek naar versterking, terwijl er ook langs uitgaande zijde nog iets mogelijk is.

Genk is nog op zoek naar een centrale verdediger en de Limburgers lieten nu hun oog vallen op Jakub Brabec. de Tsjechische centrale verdediger van Sparta Praag leek eerst op weg naar RSC Anderlecht, maar Genk zou nu toch korter op de bal spelen.

Brabec moet laatste zomertransfer worden

“Ik ga me niet uitspreken over één naam in het bijzonder, maar wij willen nog één centrale verdediger aantrekken”, aldus technisch directeur Dimitri De Condé aan Voetbalkrant.com.

Het lijdt evenwel geen twijfel dat het om Brabec gaat. Met de komst van Brabec zou het huiswerk van Genk ook meteen af zijn. “Voor het overige zijn we niet van plan om nog spelers te halen", benadrukte de TD van Genk.

"Iedereen blijft"

Dimitri De Condé

Op uitgaand vlak hoeven we van Genk ook niet veel meer te verwachten. De toppers van Genk moeten in de Luminus Arena blijven. “Iedereen blijft”, maakte De Condé duidelijk. “We hebben niet de intentie om nog iemand te laten vertrekken.”

Oplossing zoeken voor Okriashvili

Al wordt er in laatste instantie wel nog gezocht naar een oplossing voor Tornike Okriashvili. De Georgiër kan naar Olympique Marseille, maar de overgang zou nogal wat voeten in de aarde hebben. “Dat kan ik bevestigen noch ontkennen", aldus De Condé.

“Marseille is de meest concrete optie voor Okri. Of laat het me zo stellen: de optie waar zijn hoofd het meest naar staat. Er zijn nog andere pistes, maar die zijn allemaal minder concreet. We werken aan een oplossing”, besloot De Condé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties