Reactie Peeters countert: "Als je één keer schiet en met 1-0 wint, ben je een goeie coach"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 21 reacties
Peeters countert: "Als je één keer schiet en met 1-0 wint, ben je een goeie coach"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters zag z'n experiment met vijf verdedigers al in de eerste minuut faliekant aflopen toen Saadi met een zee van ruimte de openingsgoal in doel prikte. Daarna werd het een calvarietocht, al zag Peeters positieve punten.

Het was vooral opvallend dat er zonder veel training voor een nieuw systeem gekozen werd. "Waarom met drie achterin? Vorige match stonden we met twee achterin en liepen we ook op het mes", aldus Peeters achteraf.

Als jullie druk willen zetten, moeten jullie dat maar doen

"We begonnen nochtans offensief met twee aanvallende backs, maar de eerste twee kansen van Kortrijk gingen meteen binnen. Daarna hadden we even controle, maar viel de 3-0." Zo rooskleurig zagen wij het niet, maar kom.

Over zijn toekomst wou hij het niet hebben. "Als jullie druk willen zetten, moeten jullie dat doen. Vorig seizoen waren we ook ten dode opgeschreven, maar we hebben ons gered. Ik weet dat ik mijn stinkende best doe."

"Kijk, gisteren zag ik Waasland-Beveren één keer op doel trappen en met 1-0 winnen. Dan ben je blijkbaar een goeie coach." Één zaak is duidelijk, Peeters wint best de degradatietopper tegen Moeskroen, of het wordt warm in de Kempen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties